Op1 gemist? Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker wil eigen Renaissancescholen

Op1 gemist? Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker wil eigen Renaissancescholen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Geen klimaathysterie of woke lesmateriaal, maar wel staartdelingen maken en rijtjes uit het hoofd leren. Volgens Ralf Dekker van Forum voor Democratie is er behoefte aan dit soort onderwijs en daarom wil de partij op korte termijn zogenoemde Renaissancescholen gaan openen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Forum voor Democratie-politicus <em>Ralf Dekker</em> wil eigen <em>Renaissancescholen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Geen klimaathysterie of woke lesmateriaal, maar wel staartdelingen maken en rijtjes uit het hoofd leren. Volgens Ralf Dekker van Forum voor Democratie is er behoefte aan dit soort onderwijs en daarom wil de partij op korte termijn zogenoemde Renaissancescholen gaan openen. Tekst gaat verder onder de video. Renaissance scholen"Basisscholen gaan teveel over politiek. De basisvaardigheden krijgen veel te weinig aandacht. En de kleinschaligheid moet terug", aldus Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker. Volgens D66-Kamerlid Paul van Meenen vergroot dit de kansenongelijkheid, hij vindt deze scholen een zorgelijke ontwikkeling. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker wil eigen Renaissancescholen

Renaissance scholen
"Basisscholen gaan teveel over politiek. De basisvaardigheden krijgen veel te weinig aandacht. En de kleinschaligheid moet terug", aldus Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker. Volgens D66-Kamerlid Paul van Meenen vergroot dit de kansenongelijkheid, hij vindt deze scholen een zorgelijke ontwikkeling.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's