Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes

Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Volgens Forum voor Democratie is er behoefte aan een nieuw soort onderwijs in Nederland, daarom wil de partij op korte termijn zogenoemde Renaissancescholen gaan openen. Bij Op1 bespreken ze de plannen van Baudet en zijn partij.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Thierry Baudet</em> wil <em>gescheiden onderwijs</em> voor jongens en meisjes Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens Forum voor Democratie is er behoefte aan een nieuw soort onderwijs in Nederland, daarom wil de partij op korte termijn zogenoemde Renaissancescholen gaan openen. Bij Op1 bespreken ze de plannen van Baudet en zijn partij. Tekst gaat verder onder de video. Gescheiden onderwijsThierry Baudet is van plan om het huidige onderwijssysteem flink op de schop te nemen. Zo pleit hij voor gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes, schooluniformen en veel klassieke muziek. Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker zegt in Op1 dat er helemaal geen sprake is van gescheiden onderwijs, zoals Baudet eerder wel liet weten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Peggy Vrijens in Op1 over Johnny de Mol: "Onschuldig tot het tegendeel bewezen is" Bekijk deze video » Op1 gemist? Eerste signalen van aanvallen op Russisch grondgebied Bekijk deze video » Op1 gemist? Factchecker Brecht Castel analyseert fake-news in oorlogstijd Bekijk deze video » Op1 gemist? Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker wil eigen Renaissancescholen Bekijk deze video » FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders" Bekijk deze video » D66-Kamerlid Paul van Meenen in Op1 over renaissancescholen: "Ik maak me grote zorgen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Limburg is de minst Oranjegezinde provincie van Nederland Bekijk deze video » Op1 gemist? Koninginnedag in het leven geroepen als herbewapening uit protestantse kringen Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes

Gescheiden onderwijs
Thierry Baudet is van plan om het huidige onderwijssysteem flink op de schop te nemen. Zo pleit hij voor gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes, schooluniformen en veel klassieke muziek. Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker zegt in Op1 dat er helemaal geen sprake is van gescheiden onderwijs, zoals Baudet eerder wel liet weten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV