Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes

Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Volgens Forum voor Democratie is er behoefte aan een nieuw soort onderwijs in Nederland, daarom wil de partij op korte termijn zogenoemde Renaissancescholen gaan openen. Bij Op1 bespreken ze de plannen van Baudet en zijn partij.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Thierry Baudet</em> wil <em>gescheiden onderwijs</em> voor jongens en meisjes Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens Forum voor Democratie is er behoefte aan een nieuw soort onderwijs in Nederland, daarom wil de partij op korte termijn zogenoemde Renaissancescholen gaan openen. Bij Op1 bespreken ze de plannen van Baudet en zijn partij. Tekst gaat verder onder de video. Gescheiden onderwijsThierry Baudet is van plan om het huidige onderwijssysteem flink op de schop te nemen. Zo pleit hij voor gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes, schooluniformen en veel klassieke muziek. Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker zegt in Op1 dat er helemaal geen sprake is van gescheiden onderwijs, zoals Baudet eerder wel liet weten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes

Gescheiden onderwijs
Thierry Baudet is van plan om het huidige onderwijssysteem flink op de schop te nemen. Zo pleit hij voor gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes, schooluniformen en veel klassieke muziek. Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker zegt in Op1 dat er helemaal geen sprake is van gescheiden onderwijs, zoals Baudet eerder wel liet weten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's