Op1 gemist? Limburg is de minst Oranjegezinde provincie van Nederland

Op1 gemist? Limburg is de minst Oranjegezinde provincie van Nederland

Woensdag 27 april 2022 om 00:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Limburg</em> is de minst <em>Oranjegezinde</em> provincie van Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Maastricht kleurt morgen oranje omdat koning Willem-Alexander zijn vijfenvijftigste verjaardag viert in de Limburgse stad. Maar van alle provincies zijn de oranjes het minst populair in Limburg, historicus Herman Pleij weet waarom dat zo is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Limburg is de minst Oranjegezinde provincie van Nederland

Maastricht kleurt morgen oranje omdat koning Willem-Alexander zijn vijfenvijftigste verjaardag viert in de Limburgse stad. Maar van alle provincies zijn de oranjes het minst populair in Limburg, historicus Herman Pleij weet waarom dat zo is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's