NOS Koningsdag 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Koningsdag 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Koningsdag 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Twee keer werd Koningsdag niet uitbundig gevierd vanwege de coronacrisis, maar in 2022 kan het weer. Koning Willem-Alexander en zijn familie trekken naar Maastricht en de festiviteiten zijn vanaf 10.45 uur live te volgen op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. VerjaardagKoning Willem-Alexander viert op 27 april zijn 55ste verjaardag in het zuidelijkste deel van ons land. In Maastricht ontdekt hij samen met de koninklijke familie wat Zuid-Limburg te bieden heeft. De NOS is er rechtstreeks bij met verslaggevers Malou Petter en Martijn Bink tussen de koninklijke familie en het publiek en met Jeroen Overbeek voor het commentaar. ProgrammaDe route begint op de Sint Servaasbrug en voert de koning langs onder meer de Graanmarkt en het Onze Lieve Vrouweplein naar het Vrijthof. Zestien Zuid-Limburgse gemeenten presenteren zich, maar er zijn ook studenten en vele culinaire lekkernijen. En natuurlijk is er veel muziek, onder meer van dj-duo Lucas & Steve, de wereldberoemde André Rieu en natuurlijk Rowwen Hèze. De hoogtepunten van Koningsdag 2022 zijn vanavond om 19.00 uur te zien op NPO 1. :[broadcast:videos](ids:"443783,434384" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Twee keer werd Koningsdag niet uitbundig gevierd vanwege de coronacrisis, maar in 2022 kan het weer. Koning Willem-Alexander en zijn familie trekken naar Maastricht en de festiviteiten zijn vanaf 10.45 uur live te volgen op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Verjaardag
Koning Willem-Alexander viert op 27 april zijn 55ste verjaardag in het zuidelijkste deel van ons land. In Maastricht ontdekt hij samen met de koninklijke familie wat Zuid-Limburg te bieden heeft. De NOS is er rechtstreeks bij met verslaggevers Malou Petter en Martijn Bink tussen de koninklijke familie en het publiek en met Jeroen Overbeek voor het commentaar.

Programma
De route begint op de Sint Servaasbrug en voert de koning langs onder meer de Graanmarkt en het Onze Lieve Vrouweplein naar het Vrijthof. Zestien Zuid-Limburgse gemeenten presenteren zich, maar er zijn ook studenten en vele culinaire lekkernijen. En natuurlijk is er veel muziek, onder meer van dj-duo Lucas & Steve, de wereldberoemde André Rieu en natuurlijk Rowwen Hèze.

De hoogtepunten van Koningsdag 2022 zijn vanavond om 19.00 uur te zien op NPO 1.

:[broadcast:videos](ids:"443783,434384" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's