Vandaag Inside gemist? Johan Derksen grapt over lintje van Kees Jansma

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen grapt over lintje van Kees Jansma

Woensdag 27 april 2022 om 10:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> grapt over lintje van <em>Kees Jansma</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside over Kees Jansma, die in het verleden werd onderscheiden met een lintje. Kees heeft buiten zijn werk in de voetballerij enorm veel vrijwilligerswerk gedaan, daarom kreeg Jansma destijds een onderscheiding. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending"
Talkshow :

Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside over Kees Jansma, die in het verleden werd onderscheiden met een lintje. Kees heeft buiten zijn werk in de voetballerij enorm veel vrijwilligerswerk gedaan, daarom kreeg Jansma destijds een onderscheiding.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending"

Actuele video's

Meer actuele video's