Vandaag Inside gemist? Steven Brunswijk neemt het op voor omstreden Ihattaren

Vandaag Inside gemist? Steven Brunswijk neemt het op voor omstreden Ihattaren

Woensdag 27 april 2022 om 10:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Mohamed Ihattaren was maandagavond de grote man aan de zijde van Jong Ajax tegen VVV-Venlo. Mede dankzij de 3 goals van de omstreden Ajax-huurling werd de ploeg uit Venlo met 6-1 verslagen. Op social media is er nog altijd veel ophef rondom Ihattaren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Steven Brunswijk</em> neemt het op voor omstreden <em>Ihattaren</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Mohamed Ihattaren was maandagavond de grote man aan de zijde van Jong Ajax tegen VVV-Venlo. Mede dankzij de 3 goals van de omstreden Ajax-huurling werd de ploeg uit Venlo met 6-1 verslagen. Op social media is er nog altijd veel ophef rondom Ihattaren. Tekst gaat verder onder de video. Omstreden IhattarenSteven Brunswijk is het in Vandaag Inside niet eens met de kritiek die de pas 20-jarige voetballer over zich heen krijgt: "Hij heeft zijn vader verloren, dat was voor hem niet zomaar iemand. Het is heel makkelijk om vanaf je telefoontje te kletsen, maar ga d'r maar aan staan!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Omstreden Ihattaren
Steven Brunswijk is het in Vandaag Inside niet eens met de kritiek die de pas 20-jarige voetballer over zich heen krijgt: "Hij heeft zijn vader verloren, dat was voor hem niet zomaar iemand. Het is heel makkelijk om vanaf je telefoontje te kletsen, maar ga d'r maar aan staan!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's