Jinek gemist? Herman van Veen leest voor uit zijn nieuwe boek 'Moeders'

Jinek gemist? Herman van Veen leest voor uit zijn nieuwe boek 'Moeders'

Woensdag 27 april 2022 om 09:19

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? <em>Herman van Veen</em> leest voor uit zijn nieuwe boek 'Moeders' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De 77-jarige Herman van Veen is de grootste kleinkunstenaar van Nederland. Deze week brengt hij een album én een boek uit, een bijzondere ode aan de moeders. Bij Jinek leest hij een stuk voor uit zijn nieuwe boek 'Moeders'. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Herman van Veen leest voor uit zijn nieuwe boek 'Moeders'

De 77-jarige Herman van Veen is de grootste kleinkunstenaar van Nederland. Deze week brengt hij een album én een boek uit, een bijzondere ode aan de moeders. Bij Jinek leest hij een stuk voor uit zijn nieuwe boek 'Moeders'.

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's