Jinek gemist? Zo spot je de beste parels op de Koningsdag vrijmarkt

Jinek gemist? Zo spot je de beste parels op de Koningsdag vrijmarkt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? Zo spot je de beste parels op de <em>Koningsdag vrijmarkt</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Twee jaar lang mochten we niet met kleedjes de straat op, maar morgen mag het eindelijk weer. Hoe spot je nou waardevolle parels op de vrijmarkt? Taxateurs Bob Scholte en Jeroen Zoetmulder geven ons tips. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Zo spot je de beste parels op de Koningsdag vrijmarkt

Twee jaar lang mochten we niet met kleedjes de straat op, maar morgen mag het eindelijk weer. Hoe spot je nou waardevolle parels op de vrijmarkt? Taxateurs Bob Scholte en Jeroen Zoetmulder geven ons tips.

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's