Hart van Nederland: explosie in woning Almelo, één persoon ernstig gewond (video)

Hart van Nederland: explosie in woning Almelo, één persoon ernstig gewond (video)

Woensdag 27 april 2022 om 13:59

In een woning aan de Dotterbloemstraat in Almelo heeft woensdagochtend een explosie plaatsgevonden. De explosie werd veroorzaakt door een brand.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: explosie in woning Almelo, één persoon ernstig gewond (video) In een woning aan de Dotterbloemstraat in Almelo heeft woensdagochtend een explosie plaatsgevonden. De explosie werd veroorzaakt door een brand. Lees verder onder de video. GewondenEén persoon raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens Hart van Nederland zou het gaan om de 54-jarige bewoner van het huis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe beelden neergestoken vrouw in Vlaardingen Bekijk deze video » Zien: 62-jarige man overleden na ongeluk met bestelbusjes in Hellevoetsluis Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Koninklijke familie bezoekt Maastricht op Koningsdag Bekijk deze video »
Nieuws :

Gewonden
Eén persoon raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens Hart van Nederland zou het gaan om de 54-jarige bewoner van het huis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's