Video: Amsterdamse kinderen werpen Poetin omver op Koningsdag 2022

Video: Amsterdamse kinderen werpen Poetin omver op Koningsdag 2022

Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Video: Amsterdamse kinderen werpen <em>Poetin</em> omver op <em>Koningsdag 2022</em> Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv. In Amsterdam kon je het op Koningsdag opnemen tegen Vladimir Poetin. Dat meldt Hart van Nederland. Een briefje, geprikt aan een Mokumse boom, met daarop de vraag wie het daadwerkelijk aandurft om de Russische president uit het zadel te wippen, zorgt voor positieve reacties. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: Koninklijke familie bezoekt Maastricht op Koningsdag Bekijk deze video » Koningsdag 2022 gemist? Koning Willem-Alexander: 'Onwaarschijnlijk mooi' (video) Bekijk deze video » Video: republikeinen demonstreren tegen monarchie langs Koningsdag-route in Maastricht Bekijk deze video » Video: Koning Willem-Alexander proost met oranjebitter op Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Amsterdam kon je het op Koningsdag opnemen tegen Vladimir Poetin. Dat meldt Hart van Nederland. Een briefje, geprikt aan een Mokumse boom, met daarop de vraag wie het daadwerkelijk aandurft om de Russische president uit het zadel te wippen, zorgt voor positieve reacties.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Amsterdamse kinderen werpen Poetin omver op Koningsdag 2022 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV