Prinses Amalia op Koningsdag: 'Dankbaar voor de privacy die mij is gegund' (video)

Prinses Amalia op Koningsdag: 'Dankbaar voor de privacy die mij is gegund' (video)

Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Tijdens Koningsdag in Maastricht gaven de koning, koningin en prinsessen een interview aan de NOS. Het ging over opgroeien, studeren én het lege nest van het koningspaar.

Lees verder onder de video.

Prinses Amalia op <em>Koningsdag</em>: 'Dankbaar voor de privacy die mij is gegund' (video) Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv. Tijdens Koningsdag in Maastricht gaven de koning, koningin en prinsessen een interview aan de NOS. Het ging over opgroeien, studeren én het lege nest van het koningspaar. Lees verder onder de video. TussenjaarPrinses Amalia vertelde onder andere dat ze nog moet wennen aan alle aandacht, maar ook dat ze dankbaar is voor de privacy die ze heeft gekregen in het afgelopen jaar. En prinses Alexia mist haar ouders nu ze in ander land studeert. En omgekeerd ook, zo zegt Koningin Máxima: 'Het is een stuk stiller in huis.' Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk de beelden: Koninklijke familie bezoekt Maastricht op Koningsdag Bekijk deze video » Koningsdag 2022 gemist? Koning Willem-Alexander: 'Onwaarschijnlijk mooi' (video) Bekijk deze video » Video: Koning Willem-Alexander proost met oranjebitter op Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video » Willem-Alexander viert verjaardag in Maastricht: 'Blij met ouderwetse Koningsdag' (video) Bekijk deze video » Video: de hoogtepunten van Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Amalia op Koningsdag: 'Dankbaar voor de privacy die mij is gegund' (video)

Tussenjaar
Prinses Amalia vertelde onder andere dat ze nog moet wennen aan alle aandacht, maar ook dat ze dankbaar is voor de privacy die ze heeft gekregen in het afgelopen jaar. En prinses Alexia mist haar ouders nu ze in ander land studeert. En omgekeerd ook, zo zegt Koningin Máxima: 'Het is een stuk stiller in huis.'

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's