Video: Koninklijke familie danst erop los tijdens Koningsdag 2022 in Maastricht

Video: Koninklijke familie danst erop los tijdens Koningsdag 2022 in Maastricht

Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Video: Koninklijke familie danst erop los tijdens <em>Koningsdag 2022</em> in Maastricht Hieronder zie je een video van Koningsdag 2022 vanuit Maastricht. Je kan Koningsdag 2022 terugkijken bij Gids.tv. Na twee sobere coronajaren kon dit jaar Koningsdag in Maastricht weer doorgaan. Zo te zien was de koninklijke familie ook weer toe aan een feestje. Aan het Vrijthof in Maastricht wagen ze een dansje. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Koningsdag 2022 gemist? Koning Willem-Alexander: 'Onwaarschijnlijk mooi' (video) Bekijk deze video » Willem-Alexander viert verjaardag in Maastricht: 'Blij met ouderwetse Koningsdag' (video) Bekijk deze video » Video: de hoogtepunten van Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video » Prinses Amalia op Koningsdag: 'Dankbaar voor de privacy die mij is gegund' (video) Bekijk deze video » Koning reageert op kritiek: 'Lange termijn zal aantonen dat het in orde komt' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Koninklijke familie danst erop los tijdens Koningsdag 2022 in Maastricht

Na twee sobere coronajaren kon dit jaar Koningsdag in Maastricht weer doorgaan. Zo te zien was de koninklijke familie ook weer toe aan een feestje. Aan het Vrijthof in Maastricht wagen ze een dansje. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's