Unieke beelden: arendsjong per ongeluk uit nest geschopt, maar wordt gered

Unieke beelden: arendsjong per ongeluk uit nest geschopt, maar wordt gered

Woensdag 27 april 2022 om 18:40

Unieke beelden: <em>arendsjong</em> per ongeluk uit nest geschopt, maar wordt gered Op een webcam is te zien hoe een adelaarskuiken uit het nest wordt geschopt door zijn ouder. Het kuiken overleeft de val, maar kan niet zelf terug het nest in komen. Een dag later komen wetenschappers het jong redden. Het levert mooie beelden op. Bekijk ze hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: bodycambeelden schietincident Alec Baldwin in Rust vrijgegeven (video) Bekijk deze video » Limburg staat niet te popelen om Koningsdag te vieren: "Dat is iets voor Hollanders" (video) Bekijk deze video » Koning reageert op kritiek: 'Lange termijn zal aantonen dat het in orde komt' (video) Bekijk deze video » Video: Koninklijke familie danst erop los tijdens Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :
Unieke beelden: arendsjong per ongeluk uit nest geschopt, maar wordt gered

Op een webcam is te zien hoe een adelaarskuiken uit het nest wordt geschopt door zijn ouder. Het kuiken overleeft de val, maar kan niet zelf terug het nest in komen. Een dag later komen wetenschappers het jong redden. Het levert mooie beelden op. Bekijk ze hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's