Johan Derksen opnieuw onder vuur: "Bijzonder pijnlijk" (RTL Boulevard)

Johan Derksen opnieuw onder vuur: "Bijzonder pijnlijk" (RTL Boulevard)

Woensdag 27 april 2022 om 20:55

Johan Derksen ligt tijdens Koningsdag flink onder vuur. Niet omdat hij iets gezegd heeft over de koning, maar vanwege een anekdote waarbij hij opbiecht in de zeventiger jaren bij een bewusteloze vrouw een kaars in haar vagina te hebben gestopt.

<em>Johan Derksen</em> opnieuw onder vuur: &quot;Bijzonder pijnlijk&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Johan Derksen ligt tijdens Koningsdag flink onder vuur. Niet omdat hij iets gezegd heeft over de koning, maar vanwege een anekdote waarbij hij opbiecht in de zeventiger jaren bij een bewusteloze vrouw een kaars in haar vagina te hebben gestopt. Talpa zelf is geschokt over de uitspraken, Derksen lijkt (opnieuw) niet onder de indruk: "Ik ga geen excuses maken". Bij RTL Boulevard hebben ze het ook over de uitspraken: "Met dit soort mensen hebben we nog een lange weg te gaan. Bijzonder pijnlijk voor de slachtoffers." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Vandaag Inside gemist? Johan Derksen grapt over lintje van Kees Jansma Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside : "Toen heb ik er zo een kaars ingestoken" Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen opnieuw onder vuur: "Bijzonder pijnlijk" (RTL Boulevard)

Talpa zelf is geschokt over de uitspraken, Derksen lijkt (opnieuw) niet onder de indruk: "Ik ga geen excuses maken". Bij RTL Boulevard hebben ze het ook over de uitspraken: "Met dit soort mensen hebben we nog een lange weg te gaan. Bijzonder pijnlijk voor de slachtoffers."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's