538 Koningsdag terug van weggeweest: "Leven in de droom"

538 Koningsdag terug van weggeweest: "Leven in de droom"

<em>538 Koningsdag</em> terug van weggeweest: &quot;Leven in de droom&quot; Eindelijk mag 538 weer echt los met een feest tijdens Koningsdag. 40.000 Nederlanders gingen flink los met verschillende artiesten en DJ's. Artiesten als Emma Heesters, Rolf Sanchez en Mart Hoogkamer gaven een optreden op het grote podium in Breda: "We leven in de droom nu! Het is ook gewoon weer even wennen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: de hoogtepunten van Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video » RTL Boulevard over de Koning: "Lijkt alsof 'ie wat gedronken had" Bekijk deze video » Frans Duijts terug na ziekenhuisopname: "Heerlijk om er weer te zijn" Bekijk deze video »
TV :
538 Koningsdag terug van weggeweest: "Leven in de droom"

Eindelijk mag 538 weer echt los met een feest tijdens Koningsdag. 40.000 Nederlanders gingen flink los met verschillende artiesten en DJ's.

Artiesten als Emma Heesters, Rolf Sanchez en Mart Hoogkamer gaven een optreden op het grote podium in Breda: "We leven in de droom nu! Het is ook gewoon weer even wennen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's