HLF8: Martijn Koning analyseerde Koninklijke Familie tijdens Koningsdag

HLF8: Martijn Koning analyseerde Koninklijke Familie tijdens Koningsdag

<em>HLF8</em>: Martijn Koning analyseerde Koninklijke Familie tijdens <em>Koningsdag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van woensdag 27 april. Je kunt de hele uitzending van HLF8 terugkijken via Gids.tv. Martijn Koning analyseerde vandaag de Koninklijke Familie en vooral Koning Willem-Alexander: "Hij heeft denk ik een kwartier aan de bar gehangen, dat heeft 'ie ook echt nodig. Met een drankje erbij wordt het beter." Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van woensdag 27 april. Je kunt de hele uitzending van HLF8 terugkijken via Gids.tv.

Martijn Koning analyseerde vandaag de Koninklijke Familie en vooral Koning Willem-Alexander: "Hij heeft denk ik een kwartier aan de bar gehangen, dat heeft 'ie ook echt nodig. Met een drankje erbij wordt het beter."

Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's