De Avondshow met Arjen Lubach: Russische roebels en Johan Derksen

De Avondshow met Arjen Lubach: Russische roebels en Johan Derksen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Russische roebels en Johan Derksen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In het eerste segment van de Avondshow gaat het over Rusland en de roebels en Johan Derksen en zijn ophef. Arjen heeft ook wel andere jeugdzonden in huis: "De ene jat een snoepje bij de supermarkt." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Russische roebels en Johan Derksen

In het eerste segment van de Avondshow gaat het over Rusland en de roebels en Johan Derksen en zijn ophef. Arjen heeft ook wel andere jeugdzonden in huis: "De ene jat een snoepje bij de supermarkt."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's