De Avondshow met Arjen Lubach over Koningsdag: "Daar ben jij voor!"

De Avondshow met Arjen Lubach over Koningsdag: "Daar ben jij voor!"

Uiteraard heeft de uitgesproken republikein Arjen Lubach met veel genoegen gekeken naar alle feestelijkheden op Koningsdag. In dit segment vat hij dat samen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> over Koningsdag: &quot;Daar ben jij voor!&quot; Uiteraard heeft de uitgesproken republikein Arjen Lubach met veel genoegen gekeken naar alle feestelijkheden op Koningsdag. In dit segment vat hij dat samen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. CadeauHet mooiste aan deze Koningsdag vond Lubach het harde werk van Willem-Alexander en het aantal cadeau's dat hij ontving: "Het is je werk, daar hebben we jou voor!" De rol van Bernhard jr. is ook vreemd, volgens Lubach: "Leuke binnenstad hier, pak 'm maar in, ik wil hem gelijk pinnen." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach over Koningsdag: "Daar ben jij voor!"

Cadeau
Het mooiste aan deze Koningsdag vond Lubach het harde werk van Willem-Alexander en het aantal cadeau's dat hij ontving: "Het is je werk, daar hebben we jou voor!" De rol van Bernhard jr. is ook vreemd, volgens Lubach: "Leuke binnenstad hier, pak 'm maar in, ik wil hem gelijk pinnen."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's