Johan Derksen nuanceert misbruik met kaars in Vandaag Inside: "Tussen haar benen"

Johan Derksen nuanceert misbruik met kaars in Vandaag Inside: "Tussen haar benen"

Het was het gesprek van de dag: de anekdote van Johan Derksen dinsdagavond bij Vandaag Inside waarin hij opbiechtte een vrouw misbruikt te hebben met een kaars. Vanavond nuanceert hij dat verhaal in hetzelfde programma: "De kaars hebben we tussen haar benen gedaan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen nuanceert misbruik met kaars in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Tussen haar benen&quot; Het was het gesprek van de dag: de anekdote van Johan Derksen dinsdagavond bij Vandaag Inside waarin hij opbiechtte een vrouw misbruikt te hebben met een kaars. Vanavond nuanceert hij dat verhaal in hetzelfde programma: "De kaars hebben we tussen haar benen gedaan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Geen excusesVoor de uitzending van dinsdag wilde Derksen geen excuses maken, maar hij zegt wel spijt te hebben: "Maar ik ga 50 jaar na dato geen excuses meer maken." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geen excuses
Voor de uitzending van dinsdag wilde Derksen geen excuses maken, maar hij zegt wel spijt te hebben: "Maar ik ga 50 jaar na dato geen excuses meer maken."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's