Vandaag Inside: Bekijk de complete reactie van Johan Derksen na "kaarsen-verhaal"

Vandaag Inside: Bekijk de complete reactie van Johan Derksen na "kaarsen-verhaal"

Johan Derksen moest woensdagavond zich 'natuurlijk' verantwoorden voor zijn uitspraken van dinsdagavond, toen hij opbiechtte een vrouw te hebben misbruikt. Hij nuanceert het verhaal vanavond: "We hebben de kaars tussen haar benen gezet."

<em>Vandaag Inside</em>: Bekijk de complete reactie van <em>Johan Derksen</em> na &quot;kaarsen-verhaal&quot; Johan Derksen moest woensdagavond zich 'natuurlijk' verantwoorden voor zijn uitspraken van dinsdagavond, toen hij opbiechtte een vrouw te hebben misbruikt. Hij nuanceert het verhaal vanavond: "We hebben de kaars tussen haar benen gezet." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Snel oordelenNaast de nuance en de reactie van Derksen komt er ook een reactie van René van der Gijp, die voor de gelegenheid zijn 3D-bril weer had opgedaan: "Ik geloof maar 30% van het verhaal van Johan. Hij heeft geprobeert een beeld te schetsen." Job Knoester, vanaf de telefoon, zegt dat de samenleving "snel oordeelt" over het verhaal. Overigens heeft Derksen wel veel spijt van het voorval, maar biedt hij geen excuses aan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Snel oordelen
Naast de nuance en de reactie van Derksen komt er ook een reactie van René van der Gijp, die voor de gelegenheid zijn 3D-bril weer had opgedaan: "Ik geloof maar 30% van het verhaal van Johan. Hij heeft geprobeert een beeld te schetsen." Job Knoester, vanaf de telefoon, zegt dat de samenleving "snel oordeelt" over het verhaal. Overigens heeft Derksen wel veel spijt van het voorval, maar biedt hij geen excuses aan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's