De slechtste chauffeur van Nederland: Ot vraagt vriendin Sandra ten huwelijk

De slechtste chauffeur van Nederland: Ot vraagt vriendin Sandra ten huwelijk

Met alle wegpiraten kan De slechtste chauffeur van Nederland wel wat positiviteit gebruiken. Daar zorgt Ot voor, als hij de microfoon van presentator John Williams overneemt. Hij gaat onverwacht ter plekke op zijn knieën en vraagt zijn vriendin Sandra ten huwelijk…

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: Ot vraagt vriendin Sandra ten huwelijk Met alle wegpiraten kan De slechtste chauffeur van Nederland wel wat positiviteit gebruiken. Daar zorgt Ot voor, als hij de microfoon van presentator John Williams overneemt. Hij gaat onverwacht ter plekke op zijn knieën en vraagt zijn vriendin Sandra ten huwelijk… Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Slechtste chauffeur van Nederland: vriendin is trots op appende Ot achter het stuur Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Bradley rijdt blokkenmuur totaal omver Bekijk deze video »
TV :
De slechtste chauffeur van Nederland: Ot vraagt vriendin Sandra ten huwelijk

Actuele video's

Meer actuele video's