Koningsdagfeest Radio 538: artiesten en publiek gaan weer los

Koningsdagfeest Radio 538: artiesten en publiek gaan weer los

Donderdag 28 april 2022 om 09:28

Na twee jaar kon Koningsdag woensdag eindelijk weer groots worden gevierd, en dat gebeurde bij het Koningsdagfeest van Radio 538. Niet alleen het publiek ging helemaal los, ook de artiesten waren dolblij om eindelijk weer op het grote podium te staan. Met 40.000 bezoekers en meer dan 30 artiesten met een zonnetje op de achtergrond was het een bijzonder Koningsdagfeest.

Bekijk de video's van Shownieuws en Radio 538 hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koningsdagfeest</em> Radio 538: artiesten en publiek gaan weer los Na twee jaar kon Koningsdag woensdag eindelijk weer groots worden gevierd, en dat gebeurde bij het Koningsdagfeest van Radio 538. Niet alleen het publiek ging helemaal los, ook de artiesten waren dolblij om eindelijk weer op het grote podium te staan. Met 40.000 bezoekers en meer dan 30 artiesten met een zonnetje op de achtergrond was het een bijzonder Koningsdagfeest. Bekijk de video's van Shownieuws en Radio 538 hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: de hoogtepunten van Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video » 538 Koningsdag terug van weggeweest: "Leven in de droom" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's