Zien: dit is de nieuwe liefde van Katja Schuurman (Shownieuws)

Zien: dit is de nieuwe liefde van Katja Schuurman (Shownieuws)

Katja Schuurman heeft na haar liefdesbreuk een nieuwe vlam gevonden. Wie het hart van de presentatrice heeft veroverd is niet bekend, maar het blad Weekend heeft de eerste beelden van de man.

Lees verder onder de video.

Zien: dit is de nieuwe liefde van Katja Schuurman (<em>Shownieuws</em>) Katja Schuurman heeft na haar liefdesbreuk een nieuwe vlam gevonden. Wie het hart van de presentatrice heeft veroverd is niet bekend, maar het blad Weekend heeft de eerste beelden van de man. Lees verder onder de video. Wie is de nieuwe vlam van Katja Schuurman?In Shownieuws laat Bart Ettekoven de foto zien van de man die het hart van Schuurman sneller laat kloppen. Wie hij is, is nog niet bekend, hij roept dan ook iedereen op om meer informatie over de identiteit van de beste man te delen. Katja maakte eind vorig jaar bekend dat zij en Freek van Noortwijk uit elkaar waren, met hem heeft ze een dochtertje. Ook met haar ex Thijs Römer kreeg de actrice een dochter. Bekijk de video van Shownieuws hierboven en beelden van Weekend hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Katja Schuurman tijdens première Costa: "Ik heb een hele leuke man ontmoet" (video) Bekijk deze video » Video: Katja Schuurman reageert op fotoshop-rel Costa!! Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wie is de nieuwe vlam van Katja Schuurman?
In Shownieuws laat Bart Ettekoven de foto zien van de man die het hart van Schuurman sneller laat kloppen. Wie hij is, is nog niet bekend, hij roept dan ook iedereen op om meer informatie over de identiteit van de beste man te delen. Katja maakte eind vorig jaar bekend dat zij en Freek van Noortwijk uit elkaar waren, met hem heeft ze een dochtertje. Ook met haar ex Thijs Römer kreeg de actrice een dochter.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven en beelden van Weekend hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's