Özcan Akyol vindt reacties op kaarsenverhaal Johan Derksen ‘wel heel extreem’

Özcan Akyol vindt reacties op kaarsenverhaal Johan Derksen ‘wel heel extreem’

Donderdag 28 april 2022 om 11:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft zich enorm veel woede op de hals gehaald met zijn bekentenis over ‘de kaars’. De analyst vertelde in Vandaag Inside dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestoken, woensdag nuanceerde hij dit verhaal dat hij deze tussen haar benen had neergezet. Hij heeft spijt van zijn actie, maar biedt geen excuses aan. Derksen heeft inmiddels allerlei verwensingen en bedreigingen ontvangen, ook zou het programma moeten stoppen na zijn bekentenis. “Ik dacht: het is een uitglijder van Johan. Maar het is wel heel extreem, die reacties”, zo reageert Özcan Akyol na de show. “Om daar nou verregaande conclusies aan te verbinden, ik weet het niet.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Özcan Akyol vindt reacties op kaarsenverhaal <em>Johan Derksen</em> ‘wel heel extreem’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft zich enorm veel woede op de hals gehaald met zijn bekentenis over ‘de kaars’. De analyst vertelde in Vandaag Inside dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestoken, woensdag nuanceerde hij dit verhaal dat hij deze tussen haar benen had neergezet. Hij heeft spijt van zijn actie, maar biedt geen excuses aan. Derksen heeft inmiddels allerlei verwensingen en bedreigingen ontvangen, ook zou het programma moeten stoppen na zijn bekentenis. “Ik dacht: het is een uitglijder van Johan. Maar het is wel heel extreem, die reacties”, zo reageert Özcan Akyol na de show. “Om daar nou verregaande conclusies aan te verbinden, ik weet het niet.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen nuanceert misbruik met kaars in Vandaag Inside: "Tussen haar benen" Bekijk deze video » Vandaag Inside: Bekijk de complete reactie van Johan Derksen na "kaarsen-verhaal" Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's