Angela de Jong wil excuses Johan Derksen voor denigrerend praten over vrouwen

Angela de Jong wil excuses Johan Derksen voor denigrerend praten over vrouwen

Bekijk hier het kaarsverhaal van Johan Derksen in Vandaag Inside.

Johan Derksen ligt zwaar onder vuur door een nogal bizarre bekentenis die hij deed in Vandaag Inside over een kaars. De analist vertelde namelijk in zijn jeugd een kaars in een bewusteloze vrouw te hebben gestoken, waarop nogal lacherig werd gereageerd in de studio. Angela de Jong vindt dat de mannen in de slachtofferrol kropen na alle negatieve reacties. “Wees gewoon een vent!”, aldus De Jong. Volgens haar hadden ze excuses moeten maken voor de denigrerende manier waarop ze over vrouwen praten. Al hoeven ze van haar niet van de tv te verdwijnen. Vanavond gaat De Jong dit overigens aan tafel bij Vandaag Inside tegen de heren zelf vertellen.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Angela de Jong</em> wil excuses Johan Derksen voor denigrerend praten over vrouwen Bekijk hier het kaarsverhaal van Johan Derksen in Vandaag Inside. Johan Derksen ligt zwaar onder vuur door een nogal bizarre bekentenis die hij deed in Vandaag Inside over een kaars. De analist vertelde namelijk in zijn jeugd een kaars in een bewusteloze vrouw te hebben gestoken, waarop nogal lacherig werd gereageerd in de studio. Angela de Jong vindt dat de mannen in de slachtofferrol kropen na alle negatieve reacties. “Wees gewoon een vent!”, aldus De Jong. Volgens haar hadden ze excuses moeten maken voor de denigrerende manier waarop ze over vrouwen praten. Al hoeven ze van haar niet van de tv te verdwijnen. Vanavond gaat De Jong dit overigens aan tafel bij Vandaag Inside tegen de heren zelf vertellen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: Bekijk de complete reactie van Johan Derksen na "kaarsen-verhaal" Bekijk deze video » Jinek gemist? Marjan Olfers over Johan Derksen: "Voorbeeld van toxic mannencultuur" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong wil excuses Johan Derksen voor denigrerend praten over vrouwen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong wil excuses Johan Derksen voor denigrerend praten over vrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV