Jinek gemist? Marjan Olfers over Johan Derksen: "Voorbeeld van toxic mannencultuur"

Jinek gemist? Marjan Olfers over Johan Derksen: "Voorbeeld van toxic mannencultuur"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Marjan Olfers over <em>Johan Derksen</em>: &quot;Voorbeeld van toxic mannencultuur&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen biechtte dinsdag op een vrouw misbruikt te hebben met een kaars. Gisteren nuanceerde hij zijn uitspraken, maar volgens Marjan Olfers is er meer aan de hand: "Het wordt weggelachen, gebagatelliseerd. Dit is een exact voorbeeld van de toxic masculine cultuur die zo schadelijk is voor alle slachtoffers." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek gemist? Bekijk het emotionele eerbetoon van Waylon aan Henny Vrienten Bekijk deze video » Jinek: Roytaltydeskundige Justine Marcella over historische Koningsdag Bekijk deze video » Jinek gemist? Waylon over Henny Vrienten: "Je kwam bij God thuis" Bekijk deze video » Jinek gemist? Cabaretier Kasper van der Laan wordt coach (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Marjan Olfers over Johan Derksen: "Voorbeeld van toxic mannencultuur"

Johan Derksen biechtte dinsdag op een vrouw misbruikt te hebben met een kaars. Gisteren nuanceerde hij zijn uitspraken, maar volgens Marjan Olfers is er meer aan de hand: "Het wordt weggelachen, gebagatelliseerd. Dit is een exact voorbeeld van de toxic masculine cultuur die zo schadelijk is voor alle slachtoffers."

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV