BN'ers in het ziekenhuis: Caroline dolblij dat ze make-up van Rachel mag lenen

BN'ers in het ziekenhuis: Caroline dolblij dat ze make-up van Rachel mag lenen

In BN'ers in het ziekenhuis breekt er lichte paniek uit bij Caroline van der Plas. De politica is namelijk haar tas met make-up vergeten. “Ik ga al veertig jaar niet zonder make-up de deur uit en ik voel me gewoon echt niet fijn als ik niks op heb, niet eens een beetje mascara ofzo.” Gelukkig kan Caroline de reserve make-uptas van Rachel Hazes lenen, die net als zij stageloopt in het ziekenhuis. “Ik voel me iets minder naaktslak”, aldus Van der Plas.

Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken op Gids.tv.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: Caroline dolblij dat ze make-up van Rachel mag lenen In BN'ers in het ziekenhuis breekt er lichte paniek uit bij Caroline van der Plas. De politica is namelijk haar tas met make-up vergeten. “Ik ga al veertig jaar niet zonder make-up de deur uit en ik voel me gewoon echt niet fijn als ik niks op heb, niet eens een beetje mascara ofzo.” Gelukkig kan Caroline de reserve make-uptas van Rachel Hazes lenen, die net als zij stageloopt in het ziekenhuis. “Ik voel me iets minder naaktslak”, aldus Van der Plas. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder. BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken op Gids.tv. BN'ers in het ziekenhuis gemist? Caroline van der Plas eert mensen die in de zorg werken Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes vindt werken met grote naalden eng Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's