Voetbalmakelaar Mino Raiola (54) overleden, bekijk een interview met twee spelers over Raiola

Voetbalmakelaar Mino Raiola (54) overleden, bekijk een interview met twee spelers over Raiola

Zaterdag 30 april 2022 om 20:00

De Italiaans voetbalmakelaar en zaakwaarnemer Mino Raiola is zaterdag op 54-jarige leeftijd overleden. Raiola lag al sinds begin januari van dit jaar in het ziekenhuis, wat hij precies onder de leden had is niet bekend. Woensdag werd zijn overlijden al gemeld, maar daar bleek toen nog niks van waar.

Ibrahimovic en De Ligt
Raiola was de zaakwaarnemer van Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba en Erling Haaland, maar ook van Nederlandse spelers als Matthijs de Ligt, Calvin Stengs en Myron Boadu. Van die laatste twee spelers is hieronder een interview te zien. Raiola lag zelf vaak onder vuur bij de landelijke en internationale pers.

Voetbalmakelaar Mino Raiola (54) overleden, bekijk een interview met twee spelers over Raiola De Italiaans voetbalmakelaar en zaakwaarnemer Mino Raiola is zaterdag op 54-jarige leeftijd overleden. Raiola lag al sinds begin januari van dit jaar in het ziekenhuis, wat hij precies onder de leden had is niet bekend. Woensdag werd zijn overlijden al gemeld, maar daar bleek toen nog niks van waar. Ibrahimovic en De LigtRaiola was de zaakwaarnemer van Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba en Erling Haaland, maar ook van Nederlandse spelers als Matthijs de Ligt, Calvin Stengs en Myron Boadu. Van die laatste twee spelers is hieronder een interview te zien. Raiola lag zelf vaak onder vuur bij de landelijke en internationale pers. Bekijk de video van Stengs en Boadu, beiden onder contract bij Raiola, hierboven.
Nieuws :
Voetbalmakelaar Mino Raiola (54) overleden, bekijk een interview met twee spelers over Raiola

Bekijk de video van Stengs en Boadu, beiden onder contract bij Raiola, hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's