Temptation Island: Love or Leave 2022: 'Alle relaties zijn voorbij'

Temptation Island: Love or Leave 2022: 'Alle relaties zijn voorbij'

Donderdag 28 april 2022 om 14:13

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave staan online, wat betekent dat je weer volop kunt genieten van deze guilty pleasure-serie. Het is de grote vraag welke koppels deze extreme relatietest doorstaan, in een voorproefje is te zien dat er weer van alles staat te gebeuren. Zo zie je in flitsen dat Ivo en Esmé zich hebben teruggetrokken in een kamer, en worden er pikante dingen geroepen zoals ‘ik ben een leeuw in bed’ en ‘alle relaties zijn voorbij’.

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland.

<em>Temptation Island: Love or Leave 2022</em>: 'Alle relaties zijn voorbij' De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave staan online, wat betekent dat je weer volop kunt genieten van deze guilty pleasure-serie. Het is de grote vraag welke koppels deze extreme relatietest doorstaan, in een voorproefje is te zien dat er weer van alles staat te gebeuren. Zo zie je in flitsen dat Ivo en Esmé zich hebben teruggetrokken in een kamer, en worden er pikante dingen geroepen zoals ‘ik ben een leeuw in bed’ en ‘alle relaties zijn voorbij’. Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april te zien bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's