Britt Dekker in Media Inside: ‘Máxima kreeg worteltje niet uit haar keel’

Britt Dekker in Media Inside: ‘Máxima kreeg worteltje niet uit haar keel’

Britt Dekker vertelt in Media Inside dat ze koning Willem-Alexander en koningin Máxima mocht interviewen, en de presentatrice kwam er op bijzondere wijze achter dat het eigenlijk hele normale mensen zijn. “Máxima kwam binnen en er was een worteltje in haar keel geschoten, het worteltje ging niet uit haar keel”, vertelt Dekker. “Toen dacht ik: oh ja, die kan ook een worteltje in haar keel hebben.”

Bekijk de beelden van Media Inside hieronder.

Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

Britt Dekker in <em>Media Inside</em>: ‘Máxima kreeg worteltje niet uit haar keel’ Britt Dekker vertelt in Media Inside dat ze koning Willem-Alexander en koningin Máxima mocht interviewen, en de presentatrice kwam er op bijzondere wijze achter dat het eigenlijk hele normale mensen zijn. “Máxima kwam binnen en er was een worteltje in haar keel geschoten, het worteltje ging niet uit haar keel”, vertelt Dekker. “Toen dacht ik: oh ja, die kan ook een worteltje in haar keel hebben.” Bekijk de beelden van Media Inside hieronder. Media Inside is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Koningsspelen: Britt Dekker vindt Willem-Alexander en Máxima 'superlief en aardig' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's