Robert-Jan in Million Dollar Island: ‘Zou dom zijn als ze mij niet laten spelen’

Robert-Jan in Million Dollar Island: ‘Zou dom zijn als ze mij niet laten spelen’

Donderdag 28 april 2022 om 15:17

In Bea’s Beachclub blikt Robert-Jan vooruit op het spel, hij vreest dat hij gekozen gaat worden. “Ik zou ze heel dom vinden als ze mij niet zouden laten spelen morgen. Dit is de enige kans die ze hebben om met veel bandjes thuis te komen.” Nu is het de grote vraag wie er goed is met ballen…

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Robert-Jan in <em>Million Dollar Island</em>: ‘Zou dom zijn als ze mij niet laten spelen’ In Bea’s Beachclub blikt Robert-Jan vooruit op het spel, hij vreest dat hij gekozen gaat worden. “Ik zou ze heel dom vinden als ze mij niet zouden laten spelen morgen. Dit is de enige kans die ze hebben om met veel bandjes thuis te komen.” Nu is het de grote vraag wie er goed is met ballen… Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: wie graaft als eerste een gat en wint het spel? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's