Expeditie Robinson: zo worden de proeven gemaakt en getest

Expeditie Robinson: zo worden de proeven gemaakt en getest

In Expeditie Robinson zie je vaak de meest spectaculaire proeven voorbijkomen, en achter de schermen wordt er keihard gewerkt om deze te laten slagen op tv. Ton werkt al 11 jaar aan deze proeven, hij laat zien hoe hij deze maakt en hoe ze worden getest voordat de kandidaten de proef moeten doen.

Bekijk de beelden van achter de schermen bij Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: zo worden de proeven gemaakt en getest In Expeditie Robinson zie je vaak de meest spectaculaire proeven voorbijkomen, en achter de schermen wordt er keihard gewerkt om deze te laten slagen op tv. Ton werkt al 11 jaar aan deze proeven, hij laat zien hoe hij deze maakt en hoe ze worden getest voordat de kandidaten de proef moeten doen. Bekijk de beelden van achter de schermen bij Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: Dominique staat in de finale Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Niels, Ferry, Mariana en Sebastiaan zijn klaar voor halve finale Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's