Vrouw flirt met Dries Roelvink op Koningsdag: "In het echt nog knapper" (video)

Vrouw flirt met Dries Roelvink op Koningsdag: "In het echt nog knapper" (video)

Vrouw flirt met <em>Dries Roelvink</em> op Koningsdag: &quot;In het echt nog knapper&quot; (video) Je kunt de Amsterdammer niet uit Amsterdam halen en daarom is Dries Roelvink op Koningsdag niet in Maastricht, maar gewoon in het Vondelpark. Ter ere van het koningspaar had hij een kar vol Boule-vlaaien bij zich, om zo toch nog een beetje die Bourgondische, Limburgse lekkere sfeer naar de hoofdstad te halen. Dries ging langs Nikkie Plessen en Robert ten Brink. Ook vlogen de complimentjes om z'n oren. Bekijk de RTL Boulevard-video hierboven. Bekijk ook Frans Bauer grapt backstage bij Tijd voor MAX's Koningsdag 2022: "Ze herkennen me weer" (video) Bekijk deze video » Duitsers onder de indruk van Ariane op Koningsdag: "Absolute blikvanger was de gele tas" (video) Bekijk deze video »
Show :
Vrouw flirt met Dries Roelvink op Koningsdag: "In het echt nog knapper" (video)

Je kunt de Amsterdammer niet uit Amsterdam halen en daarom is Dries Roelvink op Koningsdag niet in Maastricht, maar gewoon in het Vondelpark. Ter ere van het koningspaar had hij een kar vol Boule-vlaaien bij zich, om zo toch nog een beetje die Bourgondische, Limburgse lekkere sfeer naar de hoofdstad te halen. Dries ging langs Nikkie Plessen en Robert ten Brink. Ook vlogen de complimentjes om z'n oren. Bekijk de RTL Boulevard-video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouw flirt met Dries Roelvink op Koningsdag: "In het echt nog knapper" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV