Rob Goossens over uitspraken Johan Derksen: "Wie gaat hem nog geloven?" (video)

Rob Goossens over uitspraken Johan Derksen: "Wie gaat hem nog geloven?" (video)

Johan Derksen krijgt momenteel bakken met kritiek over zich heen na zijn uitspraken in het programma Vandaag Inside. Een dag later probeerde hij deze uitspraken te nuanceren, maar het OM gaat de kwestie onderzoeken. Vanavond gaat hij zijn excuses aanbieden tijdens de talkshow.

<em>Rob Goossens</em> over uitspraken <em>Johan Derksen</em>: &quot;Wie gaat hem nog geloven?&quot; (video) Johan Derksen krijgt momenteel bakken met kritiek over zich heen na zijn uitspraken in het programma Vandaag Inside. Een dag later probeerde hij deze uitspraken te nuanceren, maar het OM gaat de kwestie onderzoeken. Vanavond gaat hij zijn excuses aanbieden tijdens de talkshow. KansRob Goossens reageert op het optreden van Johan Derksen in Vandaag Inside: "Hij is twee avonden op rij door het ijs gezakt." Daarbij kreeg Johan gisteren de kans om zijn excuses aan te bieden, maar heeft hij dit niet gedaan: "Hij had gisteren een kans, maar heeft die laten liggen. Vanavond krijgt hij weer een kans, maar ja wie gaat hem dan nog geloven?" Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Rob Goossens over uitspraken Johan Derksen: "Wie gaat hem nog geloven?" (video)

Kans
Rob Goossens reageert op het optreden van Johan Derksen in Vandaag Inside: "Hij is twee avonden op rij door het ijs gezakt." Daarbij kreeg Johan gisteren de kans om zijn excuses aan te bieden, maar heeft hij dit niet gedaan: "Hij had gisteren een kans, maar heeft die laten liggen. Vanavond krijgt hij weer een kans, maar ja wie gaat hem dan nog geloven?"

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's