Bart Swier in Khalid & Sophie over onderzoek naar uitspraken Johan Derksen door OM: "Kansloos"

Bart Swier in Khalid & Sophie over onderzoek naar uitspraken Johan Derksen door OM: "Kansloos"

Donderdag 28 april 2022 om 19:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Bart Swier in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over onderzoek naar uitspraken <em>Johan Derksen</em> door OM: &quot;Kansloos&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het Openbaar Ministerie gaat onderzoek doen naar de uitspraken die Johan Derksen heeft gedaan in de talkshow Vandaag Inside. Hierin noemde hij een 'kaars bij een vrouw naar binnen te hebben gedrongen' en vervolgens heeft hij deze uitspraak genuanceerd. Advocaat Bart Swier noemt dit onderzoek volkomen 'kansloos' en roept het OM op om zedenzaken te behandelen die nog op de plank liggen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bart Swier in Khalid & Sophie over onderzoek naar uitspraken Johan Derksen door OM: "Kansloos"

Het Openbaar Ministerie gaat onderzoek doen naar de uitspraken die Johan Derksen heeft gedaan in de talkshow Vandaag Inside. Hierin noemde hij een 'kaars bij een vrouw naar binnen te hebben gedrongen' en vervolgens heeft hij deze uitspraak genuanceerd. Advocaat Bart Swier noemt dit onderzoek volkomen 'kansloos' en roept het OM op om zedenzaken te behandelen die nog op de plank liggen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's