HLF8 gemist? Leonie ter Braak noemt Thomas van der Vlugt een 'saaie Bachelor'

HLF8 gemist? Leonie ter Braak noemt Thomas van der Vlugt een 'saaie Bachelor'

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Leonie ter Braak noemt <em>Thomas van der Vlugt</em> een 'saaie Bachelor' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Thomas van der Vlugt heeft een prachtig avontuur beleefd in Mexico waar tientallen vrouwen speciaal voor hem kwamen om zijn hart te veroveren. Zijn avontuur is nu tot een einde gekomen en als je kijkt naar de Vlaamse versie van het programma is Thomas op zijn zachts gezegd 'brave Bachelor', aldus Leonie ter Braak: "Bijna tegen het saaie aan", voegt ze er nog even aan toe. De Bachelor is te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Thomas van der Vlugt heeft een prachtig avontuur beleefd in Mexico waar tientallen vrouwen speciaal voor hem kwamen om zijn hart te veroveren. Zijn avontuur is nu tot een einde gekomen en als je kijkt naar de Vlaamse versie van het programma is Thomas op zijn zachts gezegd 'brave Bachelor', aldus Leonie ter Braak: "Bijna tegen het saaie aan", voegt ze er nog even aan toe.

De Bachelor is te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's