Yesim Candan in HLF8 over opmerking Steven Brunswijk in Vandaag Inside: "Not done"

Yesim Candan in HLF8 over opmerking Steven Brunswijk in Vandaag Inside: "Not done"

Donderdag 28 april 2022 om 21:20

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft schokkende uitspraken gedaan in een aflevering van Vandaag Inside. Uitspraken die alles te maken hebben met seksueel grensoverschrijdend gedrag van een bewusteloze vrouw. Susan Smit, Bert van der Verveer en Yesim Candan zijn te gast om dit te bespreken.

<em>Yesim Candan</em> in <em>HLF8</em> over opmerking Steven Brunswijk in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Not done&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft schokkende uitspraken gedaan in een aflevering van Vandaag Inside. Uitspraken die alles te maken hebben met seksueel grensoverschrijdend gedrag van een bewusteloze vrouw. Susan Smit, Bert van der Verveer en Yesim Candan zijn te gast om dit te bespreken. Not doneHet OM gaat een onderzoek doen naar de uitspraken van Johan Derksen. De tafelgasten die er die avond aan tafel zaten, schaterden van het lachen. Iets wat bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Ook Steven Brunswijk zat aan tafel en riep direct na de uitspraak: "Hoe groot was de kaars?" Iets wat volgens Yesim Candan 'not done' is. Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

Not done
Het OM gaat een onderzoek doen naar de uitspraken van Johan Derksen. De tafelgasten die er die avond aan tafel zaten, schaterden van het lachen. Iets wat bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Ook Steven Brunswijk zat aan tafel en riep direct na de uitspraak: "Hoe groot was de kaars?" Iets wat volgens Yesim Candan 'not done' is.

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's