Arjen Lubach in Avondshow: 'Roken levert overheid nogal wat miljarden op'

Arjen Lubach in Avondshow: 'Roken levert overheid nogal wat miljarden op'

Arjen Lubach vroeg zich donderdagavond hardop af waarom de overheid sigaretten eigenlijk niet gewoon helemaal verbiedt, als het allemaal zo schadelijk is. "Of heeft roken misschien nog voordelen waar wij helemaal geen weet van hebben?" De presentator ging op onderzoek uit en stuitte op een aantal opvallende feiten. Bekijk het fragment van De Avondshow met Arjen Lubach hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach in <em>Avondshow</em>: 'Roken levert overheid nogal wat miljarden op' Arjen Lubach vroeg zich donderdagavond hardop af waarom de overheid sigaretten eigenlijk niet gewoon helemaal verbiedt, als het allemaal zo schadelijk is. "Of heeft roken misschien nog voordelen waar wij helemaal geen weet van hebben?" De presentator ging op onderzoek uit en stuitte op een aantal opvallende feiten. Bekijk het fragment van De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach in Avondshow: 'Roken levert overheid nogal wat miljarden op'

Actuele video's

Meer actuele video's