Op1: Angela de Jong baalt van einde Vandaag Inside

Op1: Angela de Jong baalt van einde Vandaag Inside

Vrijdag 29 april 2022 om 08:32

Direct na afloop van Vandaag Inside ging Angela de Jong niet naar huis, nadat ze de afgelopen dagen tot ergernis van veel mensen in zo ongeveer iedere talkshow zat, maar koos ze ervoor om ook Op1 nog even aan te doen. Denkt de tv-recensente dat we echt het einde van het populaire praatprogramma op SBS6 hebben gezien? "Ze zijn daar redelijk resoluut in. Johan zegt dat hij niet meer komt en René en Wilfred zijn solidair."

'Zonde'
Eigenlijk baalt ze, net als 1.3 miljoen kijkers, er flink van: "Het programma was er altijd. Ik vind het zo zonde." Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Op1: <em>Angela de Jong</em> baalt van einde Vandaag Inside Direct na afloop van Vandaag Inside ging Angela de Jong niet naar huis, nadat ze de afgelopen dagen tot ergernis van veel mensen in zo ongeveer iedere talkshow zat, maar koos ze ervoor om ook Op1 nog even aan te doen. Denkt de tv-recensente dat we echt het einde van het populaire praatprogramma op SBS6 hebben gezien? "Ze zijn daar redelijk resoluut in. Johan zegt dat hij niet meer komt en René en Wilfred zijn solidair." 'Zonde'Eigenlijk baalt ze, net als 1.3 miljoen kijkers, er flink van: "Het programma was er altijd. Ik vind het zo zonde." Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside met drastische beslissing: "Ik kap" Bekijk deze video » Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?" Bekijk deze video »
TV :
Op1: Angela de Jong baalt van einde Vandaag Inside


Actuele video's

Meer actuele video's