Op1 gemist? Tina Nijkamp over einde Vandaag Inside & handelswijze Talpa

Op1 gemist? Tina Nijkamp over einde Vandaag Inside & handelswijze Talpa

Vrijdag 29 april 2022 om 08:43

Tina Nijkamp, die jaren aan het roer stond bij SBS6 en daar grote successen behaalde, reageerde donderdagavond bij Op1 op alle commotie rondom Johan Derksen, het stoppen van Vandaag Inside en de manier waarop Talpa met de rel is omgegaan: "Ik vind dat ze te laat hebben gereageerd. Ze hadden gisteren al met een statement moeten komen en ik denk dat het dan misschien anders was gelopen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Tina Nijkamp over einde Vandaag Inside &amp; handelswijze Talpa Tina Nijkamp, die jaren aan het roer stond bij SBS6 en daar grote successen behaalde, reageerde donderdagavond bij Op1 op alle commotie rondom Johan Derksen, het stoppen van Vandaag Inside en de manier waarop Talpa met de rel is omgegaan: "Ik vind dat ze te laat hebben gereageerd. Ze hadden gisteren al met een statement moeten komen en ik denk dat het dan misschien anders was gelopen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Tina Nijkamp over einde Vandaag Inside & handelswijze Talpa

Actuele video's

Meer actuele video's