Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Ook deze week zullen drie koppels elkaars onderneming testen en bepalen hoeveel geld zij hun verblijf waard vonden. VerbeterpuntjesVerder worden uiteraard ook de nodige verbeterpuntjes aangestipt, van haakjes voor handdoeken tot onhandige plekken voor het koffiezetapparaat. De B&B-eigenaren van deze week bezoeken als eerste de onderneming van Ton en Dinie in Flevoland. Na een flinke verbouwing ziet hun bed & breakfast er tiptop uit. GevangenisDe reis gaat vervolgens verder naar Drenthe. Daar hebben Alea en Tim de voormalige directeurswoning van de gevangenis helemaal naar hun eigen smaak kunnen inrichten. Het weekend wordt afgesloten bij Jenny en Fokke in Friesland. Hun bed & breakfast is gevestigd in het geboortehuis van Fokke. :[broadcast:videos](ids:"443368,440226" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Ook deze week zullen drie koppels elkaars onderneming testen en bepalen hoeveel geld zij hun verblijf waard vonden.

Verbeterpuntjes
Verder worden uiteraard ook de nodige verbeterpuntjes aangestipt, van haakjes voor handdoeken tot onhandige plekken voor het koffiezetapparaat. De B&B-eigenaren van deze week bezoeken als eerste de onderneming van Ton en Dinie in Flevoland. Na een flinke verbouwing ziet hun bed & breakfast er tiptop uit.

Gevangenis
De reis gaat vervolgens verder naar Drenthe. Daar hebben Alea en Tim de voormalige directeurswoning van de gevangenis helemaal naar hun eigen smaak kunnen inrichten. Het weekend wordt afgesloten bij Jenny en Fokke in Friesland. Hun bed & breakfast is gevestigd in het geboortehuis van Fokke.

:[broadcast:videos](ids:"443368,440226" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's