Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert

Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert

Ronnie Flex geniet altijd enorm van de optredens en de sfeer bij de Vrienden van Amstel, vertelde hij bij Jinek. Ook roept de locatie altijd bijzondere herinneringen op: 'Elke keer weer, altijd als ik op de gang loop hier in Ahoy dan vind ik het echt super surrealistisch. Ik kwam hier al als kind en heb Def Rhymz en K3 zien optreden.' Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert Ronnie Flex geniet altijd enorm van de optredens en de sfeer bij de Vrienden van Amstel, vertelde hij bij Jinek. Ook roept de locatie altijd bijzondere herinneringen op: 'Elke keer weer, altijd als ik op de gang loop hier in Ahoy dan vind ik het echt super surrealistisch. Ik kwam hier al als kind en heb Def Rhymz en K3 zien optreden.' Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen Bekijk deze video » Jinek: Joshua Nolet (Chef'Special) werd misselijk van uitspraken Johan Derksen Bekijk deze video » Jinek: Spike en Danny Vera vonden elkaar irritant, hebben nu ‘bromance’ Bekijk deze video » Jinek: zo werd Henny Vrienten herdacht bij Vrienden Van Amstel Live Bekijk deze video » Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon Keizer Bekijk deze video » Jinek: Joshua Nolet en Danny Vera willen niet meer feesten nu ze vader zijn Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concertActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV