Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert

Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert

Ronnie Flex geniet altijd enorm van de optredens en de sfeer bij de Vrienden van Amstel, vertelde hij bij Jinek. Ook roept de locatie altijd bijzondere herinneringen op: 'Elke keer weer, altijd als ik op de gang loop hier in Ahoy dan vind ik het echt super surrealistisch. Ik kwam hier al als kind en heb Def Rhymz en K3 zien optreden.' Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert Ronnie Flex geniet altijd enorm van de optredens en de sfeer bij de Vrienden van Amstel, vertelde hij bij Jinek. Ook roept de locatie altijd bijzondere herinneringen op: 'Elke keer weer, altijd als ik op de gang loop hier in Ahoy dan vind ik het echt super surrealistisch. Ik kwam hier al als kind en heb Def Rhymz en K3 zien optreden.' Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert

Actuele video's

Meer actuele video's