Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?"

Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?"

Uiteraard was er bij Shownieuws ook aandacht voor het stoppen van Vandaag Inside en in de uitzending waren ook de allerlaatste (?) momenten van het populaire praatprogramma te zien. Op het moment dat de eindtune al te horen is vraagt Angela de Jong: "Maar dit was de laatste?"

'Ze mogen zonder mij doorgaan'
Wilfred Genee vreest van wel: "Ik denk het wel toch?" En ook Johan Derksen beaamt dat: "Ja, lijkt me wel. Maar ze mogen van mij rustig zonder mij doorgaan." Bekijk het fragment hieronder.

<em>Vandaag Inside</em>: bekijk de allerlaatste minuut, &quot;Was dit de laatste?&quot; Uiteraard was er bij Shownieuws ook aandacht voor het stoppen van Vandaag Inside en in de uitzending waren ook de allerlaatste (?) momenten van het populaire praatprogramma te zien. Op het moment dat de eindtune al te horen is vraagt Angela de Jong: "Maar dit was de laatste?" 'Ze mogen zonder mij doorgaan'Wilfred Genee vreest van wel: "Ik denk het wel toch?" En ook Johan Derksen beaamt dat: "Ja, lijkt me wel. Maar ze mogen van mij rustig zonder mij doorgaan." Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside met drastische beslissing: "Ik kap" Bekijk deze video » Op1: Angela de Jong baalt van einde Vandaag Inside Bekijk deze video » Catherine Keyl: 'Johan Derksen heeft wél excuses gemaakt' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's