Jinek: Joshua Nolet (Chef'Special) werd misselijk van uitspraken Johan Derksen

Jinek: Joshua Nolet (Chef'Special) werd misselijk van uitspraken Johan Derksen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

In de speciale uitzending van Jinek wordt uitgebreid met alle artiesten gesproken over Vrienden Van Amstel Live, maar ook komt het ‘kaarsverhaal’ van Johan Derksen ter sprake. “Ik heb hier echt met verbazing naar gekeken en ik werd er echt misselijk van”, zegt Joshua Nolet van Chef'Special.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Joshua Nolet (Chef'Special) werd misselijk van uitspraken Johan Derksen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. In de speciale uitzending van Jinek wordt uitgebreid met alle artiesten gesproken over Vrienden Van Amstel Live, maar ook komt het ‘kaarsverhaal’ van Johan Derksen ter sprake. “Ik heb hier echt met verbazing naar gekeken en ik werd er echt misselijk van”, zegt Joshua Nolet van Chef'Special. Lees verder onder de video. ‘Ik denk dat het goed is dat mannen dat zeggen’“Ik ben niet van het cancelen en ik hoef niet diep in te gaan op wat hij precies gezegd heeft, maar ik wil wel iets zeggen over de manier waarop er tot twee keer toe aan die tafel werd gesproken over dit onderwerp, daar werd ik echt misselijk van”, aldus Nolet. “En ik denk dat het goed is dat mannen dat ook zeggen.” Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Joshua Nolet (Chef'Special) werd misselijk van uitspraken Johan Derksen

‘Ik denk dat het goed is dat mannen dat zeggen’
“Ik ben niet van het cancelen en ik hoef niet diep in te gaan op wat hij precies gezegd heeft, maar ik wil wel iets zeggen over de manier waarop er tot twee keer toe aan die tafel werd gesproken over dit onderwerp, daar werd ik echt misselijk van”, aldus Nolet. “En ik denk dat het goed is dat mannen dat ook zeggen.”

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's