Lang Leve De Liefde: ‘Ik ga even een appje sturen dat je meevalt’

Lang Leve De Liefde: ‘Ik ga even een appje sturen dat je meevalt’

In Lang Leve De Liefde lijkt het erop dat de twee singles elkaar wel zien zitten. Er wordt een helpende hand aangeboden bij een toiletbezoek. En de dame maakt even goed gebruik van deze gelegenheid om het thuisfront te laten weten hoe het gaat. “Dan ga ik mooi even een appje sturen dat je meevalt.”

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Ik ga even een appje sturen dat je meevalt’ In Lang Leve De Liefde lijkt het erop dat de twee singles elkaar wel zien zitten. Er wordt een helpende hand aangeboden bij een toiletbezoek. En de dame maakt even goed gebruik van deze gelegenheid om het thuisfront te laten weten hoe het gaat. “Dan ga ik mooi even een appje sturen dat je meevalt.” Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Zorgt kinderwens voor problemen tijdens deze date? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Lisa flirt tijdens het basilicum plukken Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's