Jinek: zo werd Henny Vrienten herdacht bij Vrienden Van Amstel Live

Jinek: zo werd Henny Vrienten herdacht bij Vrienden Van Amstel Live

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek stond donderdagavond in het teken van Vrienden Van Amstel Live. Veel verschillende artiesten schuiven aan bij de talkshow, zo ook Jan Dulles van de 3JS en Typhoon. Zij vertellen over Henny Vrienten, de iconische zanger die afgelopen week is overleden, en hoe hij werd herdacht tijdens de show.

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: zo werd Henny Vrienten herdacht bij <em>Vrienden Van Amstel Live</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Jinek stond donderdagavond in het teken van Vrienden Van Amstel Live. Veel verschillende artiesten schuiven aan bij de talkshow, zo ook Jan Dulles van de 3JS en Typhoon. Zij vertellen over Henny Vrienten, de iconische zanger die afgelopen week is overleden, en hoe hij werd herdacht tijdens de show. Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: zo werd Henny Vrienten herdacht bij Vrienden Van Amstel Live

Actuele video's

Meer actuele video's