Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon Keizer

Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon Keizer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Simon Keizer vertelt bij Jinek hoe hij tijdens de repetitie voor Vrienden Van Amstel Live de jonge zanger Flemming tegenkwam, die voor het eerst op dit grote podium staat. “Hij stond daar te huilen, in zijn eentje. Dus ik pakte hem beet en we hebben een lange hug samen gemaakt. En ik vroeg: wat is dit? En hij zei: dit is pure dankbaarheid dat ik hier mag staan”, zegt Keizer. “Dat zijn mooie momenten.”

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: huilende Flemming bij <em>Vrienden Van Amstel Live</em> getroost door Simon Keizer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Simon Keizer vertelt bij Jinek hoe hij tijdens de repetitie voor Vrienden Van Amstel Live de jonge zanger Flemming tegenkwam, die voor het eerst op dit grote podium staat. “Hij stond daar te huilen, in zijn eentje. Dus ik pakte hem beet en we hebben een lange hug samen gemaakt. En ik vroeg: wat is dit? En hij zei: dit is pure dankbaarheid dat ik hier mag staan”, zegt Keizer. “Dat zijn mooie momenten.” Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jinek: Snelle is altijd zenuwachtig voor talkshows en liedjes van anderen zingen Bekijk deze video » Jinek gemist? Ronnie Flex ging als jongetje naar K3-concert Bekijk deze video » Jinek: Joshua Nolet (Chef'Special) werd misselijk van uitspraken Johan Derksen Bekijk deze video » Jinek: Spike en Danny Vera vonden elkaar irritant, hebben nu ‘bromance’ Bekijk deze video » Jinek: zo werd Henny Vrienten herdacht bij Vrienden Van Amstel Live Bekijk deze video » Jinek: Joshua Nolet en Danny Vera willen niet meer feesten nu ze vader zijn Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon KeizerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV