Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon Keizer

Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon Keizer

Vrijdag 29 april 2022 om 09:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Simon Keizer vertelt bij Jinek hoe hij tijdens de repetitie voor Vrienden Van Amstel Live de jonge zanger Flemming tegenkwam, die voor het eerst op dit grote podium staat. “Hij stond daar te huilen, in zijn eentje. Dus ik pakte hem beet en we hebben een lange hug samen gemaakt. En ik vroeg: wat is dit? En hij zei: dit is pure dankbaarheid dat ik hier mag staan”, zegt Keizer. “Dat zijn mooie momenten.”

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: huilende Flemming bij <em>Vrienden Van Amstel Live</em> getroost door Simon Keizer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Simon Keizer vertelt bij Jinek hoe hij tijdens de repetitie voor Vrienden Van Amstel Live de jonge zanger Flemming tegenkwam, die voor het eerst op dit grote podium staat. “Hij stond daar te huilen, in zijn eentje. Dus ik pakte hem beet en we hebben een lange hug samen gemaakt. En ik vroeg: wat is dit? En hij zei: dit is pure dankbaarheid dat ik hier mag staan”, zegt Keizer. “Dat zijn mooie momenten.” Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: huilende Flemming bij Vrienden Van Amstel Live getroost door Simon Keizer

Actuele video's

Meer actuele video's