Jinek: Joshua Nolet en Danny Vera willen niet meer feesten nu ze vader zijn

Jinek: Joshua Nolet en Danny Vera willen niet meer feesten nu ze vader zijn

Vrijdag 29 april 2022 om 10:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Joshua Nolet en Danny Vera hebben naast muziek nog een grotere liefde, zo vertellen ze bij Jinek. Hun kinderen spelen een grote rol in hun rock-’n-roll-leven. “Normaal gesproken zou ik na deze show met Spike en Jamie de hotelbar in gaan…”, vertelt Nolet, zanger van Chef'Special. “Maar kijk nou naar Coco, ik ga straks naar Coco terug en chillen.” Spike, die vader is van dochter Lotus, denkt daar echter anders over…

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Joshua Nolet en Danny Vera willen niet meer feesten nu ze vader zijn Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Joshua Nolet en Danny Vera hebben naast muziek nog een grotere liefde, zo vertellen ze bij Jinek. Hun kinderen spelen een grote rol in hun rock-’n-roll-leven. “Normaal gesproken zou ik na deze show met Spike en Jamie de hotelbar in gaan…”, vertelt Nolet, zanger van Chef'Special. “Maar kijk nou naar Coco, ik ga straks naar Coco terug en chillen.” Spike, die vader is van dochter Lotus, denkt daar echter anders over… Bekijk het fragment van Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Joshua Nolet en Danny Vera willen niet meer feesten nu ze vader zijn

Actuele video's

Meer actuele video's