Vrijdag toch nieuwe Vandaag Inside? 'Misschien zwaait John de Mol met contract' (video)

Vrijdag toch nieuwe Vandaag Inside? 'Misschien zwaait John de Mol met contract' (video)

Angela de Jong, daar is ze weer, vertelde vrijdagochtend over de sfeer na afloop van de allerlaatste (?) Vandaag Inside: 'Die was een beetje gek, raar. Zoals het eigenlijk ook in de uitzending was. Er werd een beetje nagebabbeld maar er werd ook Feyenoord gekeken. En Johan Derksen was eigenlijk met tien minuten alweer naar huis. Het was een gekke en wat gelaten sfeer."

'Misschien zwaait John de Mol met contract'
Denkt de tv-recensente dat we Genee, Derksen en Van der Gijp echt niet samen terug gaan zien? "Het blijft natuurlijk VI dus je weet het nooit helemaal. Of ze er toch niet gewoon vanavond zitten omdat John de Mol met een contract zwaait." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Vrijdag toch nieuwe <em>Vandaag Inside</em>? 'Misschien zwaait John de Mol met contract' (video) Angela de Jong, daar is ze weer, vertelde vrijdagochtend over de sfeer na afloop van de allerlaatste (?) Vandaag Inside: 'Die was een beetje gek, raar. Zoals het eigenlijk ook in de uitzending was. Er werd een beetje nagebabbeld maar er werd ook Feyenoord gekeken. En Johan Derksen was eigenlijk met tien minuten alweer naar huis. Het was een gekke en wat gelaten sfeer." 'Misschien zwaait John de Mol met contract'Denkt de tv-recensente dat we Genee, Derksen en Van der Gijp echt niet samen terug gaan zien? "Het blijft natuurlijk VI dus je weet het nooit helemaal. Of ze er toch niet gewoon vanavond zitten omdat John de Mol met een contract zwaait." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside met drastische beslissing: "Ik kap" Bekijk deze video » Op1: Angela de Jong baalt van einde Vandaag Inside Bekijk deze video » Catherine Keyl: 'Johan Derksen heeft wél excuses gemaakt' (video) Bekijk deze video » Paul Römer (Talpa): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot Vandaag Inside' (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag toch nieuwe Vandaag Inside? 'Misschien zwaait John de Mol met contract' (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag toch nieuwe Vandaag Inside? 'Misschien zwaait John de Mol met contract' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV