Paul Römer (Talpa): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot Vandaag Inside' (video)

Paul Römer (Talpa): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot Vandaag Inside' (video)

Paul Römer, directeur Radio en Televisie bij Talpa Network, reageerde vrijdagaochtend op alle ophef rondom Johan Derksen en diens keuze om te stoppen bij Vandaag Inside: "Mijn indruk is dat Johan wel degelijk het boetekleed aantrekt en tot de conclusie gekomen is dat zijn manier van tv maken en zijn manier van discussiëren niet meer in deze tijd past. En daar heeft hij de consequentie aan verbonden dat hij er dus mee stopt."

'Er wordt nu overlegd over vanavond'
Maar hoe nu verder? Komt er vanavond echt geen nieuwe Vandaag Inside? "Op dit moment wordt op een andere plek overlegd over hoe nu verder. Daar hoor ik eigenlijk bij maar ik had deze afspraak al met jullie gemaakt. Dus daar ga ik zo direct naartoe." Bekijk het fragment van Spraakmakers hieronder.

Paul Römer (<em>Talpa</em>): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot <em>Vandaag Inside</em>' (video) Paul Römer, directeur Radio en Televisie bij Talpa Network, reageerde vrijdagaochtend op alle ophef rondom Johan Derksen en diens keuze om te stoppen bij Vandaag Inside: "Mijn indruk is dat Johan wel degelijk het boetekleed aantrekt en tot de conclusie gekomen is dat zijn manier van tv maken en zijn manier van discussiëren niet meer in deze tijd past. En daar heeft hij de consequentie aan verbonden dat hij er dus mee stopt." 'Er wordt nu overlegd over vanavond'Maar hoe nu verder? Komt er vanavond echt geen nieuwe Vandaag Inside? "Op dit moment wordt op een andere plek overlegd over hoe nu verder. Daar hoor ik eigenlijk bij maar ik had deze afspraak al met jullie gemaakt. Dus daar ga ik zo direct naartoe." Bekijk het fragment van Spraakmakers hieronder. Bekijk ook Vandaag Inside: bekijk de allerlaatste minuut, "Was dit de laatste?" Bekijk deze video » Vrijdag toch nieuwe Vandaag Inside? 'Misschien zwaait John de Mol met contract' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Paul Römer (Talpa): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot Vandaag Inside' (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul Römer (Talpa): 'We overleggen nu over Johan Derksen en lot Vandaag Inside' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV